2CVplus Oldtimer verhuurbedrijf; Leukste dagje uit in Nijmegen en omgeving

Is jouw bedrijf toe aan een bedrijfsuitje of een teambuilding activiteit?
2CVplus Oldtimer verhuur organiseert dagjes uit voor bedrijven, families en vriendengroepen tot wel 80 personen. Zo zijn de lelijke eendjes al eens op pad geweest voor KPN, ACSI (Dé camping specialist) en andere grote bedrijven.

       

Wat kun je verwachten?
Een heerlijk ontspannen dagje touren met keuze uit verschillende routes rondom Nijmegen of in de Betuwe. Langs de route zijn er verschillende restaurantjes, picknickplaatsen en bezienswaardigheden. Ook is er een teambuilding optie om een puzzeltocht te rijden waar elke inzittende een cruciale rol speelt om de puzzel op te lossen. Liever de eendjes op een locatie naar keuze ontvangen? Alles is mogelijk in overleg met 2CVplus Oldtimer verhuur!

Wie zijn wij?
2CVplus is ontstaan vanuit de hobby van Hans Toebast om lelijke eendjes weer in hun volle glorie te herstellen. Al gauw begonnen zijn prachtig onderhouden auto’s op te vallen en werd de vraag steeds vaker gesteld of ze ook te huur waren. Ondertussen is het bedrijf zo groot gegroeid dat Hans van zijn hobby zijn brood verdient.

Welgeteld staan er nu 20 eendjes, een Citroën Mehari, 3 prachtige Citroën Dyane, 4 stuks Renault 4 en een Peugeot 404 in de stalling in Herveld (Over-Betuwe) die meerdere malen per week het daglicht mogen zien wanneer er weer ‘eendje’ verhuurd wordt. Hans kennende is op het moment dat je dit leest, de collectie alweer verder uitgebreid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem een kijkje op www.2CVplus.nl, ze zien je graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.